Hur gör jag för att registrera mig?

Att registrera sig som användare hos ArkivDigital är kostnadsfritt. Det först när du aktivt välj att köpa ett abonnemang till vår tjänst ArkivDigital online eller köper andra produkter från oss som det kostar pengar.

För att registrera dig trycker du på "Registrera dig" högst upp till höger.
Registrering hos ArkivDigital

Nu kommer ett formulär visas där du skriver in dina uppgifter. Var noga med att skriva in korrekta uppgifter. Alla inmatningsfält som är markerade med * är obligatoriska.
Skriv in din uppgifter

Skriv in ditt för och efternamn i inmatningsfältet "Namn" och ange en giltig e-postadress "E-postadress" och "Bekräfta e-postadress". Var extra noga med att ange korrekt e-postadress.

Ange ditt för- och efternamn och din e-postadress.

Skriv in din gatuadress, postnummer, postort och välj landet där du bor i rullgardinsmenyn. Om du bor i Sverige var noga med att ange ett femsiffrigt postnummer.

Om du vill kan du ange ditt telefonnummer vilket kan underlätta kontakten med vår kundtjänst. Du väljer själv ett lösenord som skall bestå av minst 6 tecken. Vill du inte ha mailutskick från ArkivDigital avmarkerar du rutan för detta.

Ange ditt lösenord, minst sex tecken.

När allt är ifyllt trycker du på knappen "Registrera". Nu kommer ett automatiskt e-post att skickas till din registrerade e-postadress.

klicka på registrera

När registreringen är klar blir du automatiskt inloggad. Längst uppe till höger ser du ditt namn och två länkar: Logga ut och Mina sidor. Under Mina sidor kan du bland annat ändra dina uppgifter och se din orderhistorik.
Nu är registreringen klar och du är inloggad.

ANTAL FÄRGBILDER

Mer info om våra färgbilder

Varukorg

Login formulär