Påminnelse om våra erbjudanden

Published 2012-01-05

 

God fortsättning och ett Gott Nytt 2012 önskas från oss i ArkivDigital.
Vi hoppas att 2012 skall bli ett bra år, där vi kommer att göra mycket nytt material tillgängligt.

Vi har under jul- och nyårshelgerna haft två erbjudande och vi vill med detta brev påminna om att dessa snart tar slut, är du intresserad så passa på!

  • 3 månader för endast 295 kr (ordinarie pris är 395 kr).
  • 2 år för endast 1795 kr (ordinarie pris är 2390 kr).

Erbjudanden gäller privatpersoner och kan köpas till och med 8 januari 2012.

> Beställ här

Även om du har ett pågående abonnemang så kan du utnyttja dessa erbjudanden. När du har beställt och betalt ett abonnemang kommer det att ligga och vänta på att ditt nuvarande tar slut. Sedan kan du starta det nya när du själv vill genom att Aktivera det när du startar programmet. Du riskerar aldrig att det löper dubbelt.

Om du känner dig osäker på att köpa och betala via Internet, kan du alltid skicka ett e-post till oss där du skriver vad du vill beställa. Vi gör beställningen åt dig och sedan skickar vi hem en faktura som du betalar som en vanlig räkning. När vi har tagit emot betalningen blir ditt abonnemang tillgängligt.

Sveriges äldre kyrkoböcker klara!

Det är mycket glädjande att vi nu kan säga att hela landet är klart när det gäller kyrkoböckerna från äldsta tid till 1894. Husförhörslängder, flyttlängder, födda, vigda och döda finns med. Men släktforskning är ju så mycket mer än kyrkoböckerna och vi erbjuder många andra typer av handlingar som gör att du kan släktforska om dina förfäder och släktingar. Det finns bouppteckningar, mantalslängder, domböcker, militära handlingar o.s.v. Exakt vad som finns skiljer sig åt från län till län, men vi fyller på med drygt 600.000 nya bilder varje månad.

> Se vilka volymer som finns tillgängliga

Håll AD OnLine uppdaterat

Alla nya bilder som vi fotograferar fylls på automatiskt, men om du vill uppdatera till den senaste versionen av vårt program så måste du göra detta själv. Det är att rekommendera att du installerar den senaste versionen som innehåller rättningar och förbättringar. På vår hemsida kan du se vilken version som är den senaste och på vår installationssida hittar du installationsprogrammet. För att se vilken version som du har, tittar du under Hjälp-menyn och Om i AD OnLine.

> Senaste versionen av AD OnLine hittar du här

Ett trevligt och givande Släktforskningsår önskas av
ArkivDigital

ANTAL FÄRGBILDER

66 706 264

Mer info om våra färgbilder

  VarukorgLogin formulär