Beställ ArkivDigitals nybörjarpaket med rabatt 

Nybörjarpaket

Just nu får du 200 kr rabatt när du beställer vårt nybörjarpaket. Ett abonnemang och vår lärobok är den perfekta kombinationen för att komma igång med din släktforskning. 

Beställ erbjudandet här

Med abonnemanget får du tillgång till allt material hos ArkivDigital, Sveriges främsta tjänst för släktforskning. Du kan bläddra i mer än 85 miljoner färgbilder från kyrkböcker och annat inskannat material samt söka i våra register som innehåller 160 miljoner namn. Du får även tillgång till mycket annat som till exempel flygbilder från hela Sverige. Kombinationen av sökbara befolkningsregister och bilder från kyrkböckerna gör det enklare för dig att komma igång och hitta dina förfäder. Detaljerad information om vad som ingår i abonnemanget hittar du i vår produktkatalog

Släktforskning på riktigt är en ny lärobok som lär dig släktforskning från grunden. Boken förklarar hur du släktforskar i originalkällor som kyrkböcker och bouppteckningar samt hur du använder register och andra hjälpmedel. ArkivDigitals programvara används genomgående i olika exempel. Boken omfattar 188 sidor i stort format och är skriven av Håkan Skogsjö som är en av Sveriges mest kända släktforskare. Klicka här för att läsa mer om boken. 

Du betalar endast 795 kr för både abonnemang och bok. Priset inkluderar frakt inom Sverige.

Beställ erbjudandet här

Ordinarie pris för nybörjarpaketet är 995 kr. Erbjudandet gäller till och med den 19 november 2019 och för dig som inte redan har ett abonnemang hos ArkivDigital. 

ANTAL FÄRGBILDER

85 996 430

Mer info om våra färgbilder

  VarukorgStarta programmet